duminică, martie 3, 2024
AcasăAlte știriO călătorie printr-o pădure vindecătoare

O călătorie printr-o pădure vindecătoare

Natura are o putere de vindecare incredibilă. Lăsați acest scurt videoclip să vă trecacă prin sălbăticia spectaculoasă. Simțiți cum stresul dispare ca prin minune.

Natura nu  doar ne face fericiți, mai mult decât atât, ne și vindecă. Când oamenii părăsesc haosul agitat al zonelor urbane și se aventurează în natură, adesea își simt cum stresul, anxietatea și depresia  dispar, căpătând astfel o stare de relaxare și eliberare.

Următorul videoclip, intitulat „Cum pădurile vindecă oamenii”, a fost realizat de producătorul de filme indian Nitin Das, premiat pentru un proiect numit Pădurea Vindecătoare. Acest proiect se străduiește să ajute la vindecarea oamenilor prin reconectare cu natura (prin plimbări silențioase, contemplative prin mediul urban verde în grupuri mici) și pentru a ajuta la vindecarea pădurilor prin muncă voluntară.

„Pădurea Vindecătoare este o idee pentru a descoperi și a promova puterile vindecătoare ale naturii. Prin filme, plimbări naturale, articole și activități sperăm să creăm o mai mare conștientizare cu privire la legătura dintre noi și natură. Sperăm să creăm o mică comunitate de oameni care să se poată conecta cu natura și să ducă o viață mai caldă și mai sănătoasă „, relatează Nitin Das.

Filmele Nitin Das sunt remarcabile pentru concentrarea lor asupra mediului, a tradițiilor culturale și populare vechi și a geografiei spectaculoase, cu o tendință spre India, patria sa. ”Cum pădurile vindecă oamenii”, filmată în India, Yosemite și pădurile din Coasta de Est a SUA, este cunoscută în toată lumea, întrucât oamenii din fiecare zonă urbană știu cum pot fi orașele care duc la stingerea psihologică și cum o incursiune în spațiul verde are capacitatea incredibilă de a face totul să se simtă mult mai bine.

Făceți-vă comozi, priviți și devenți inspirați să căutați natura.

Sursa: www.treehugger.com

Dacă iubești pădurea așa cum o facem și noi, alătură-te cu un Like comunității noastre de pe Facebook.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ARTICOLE